Директор Лепса з матами накинувся на казахів після скасування концерту / Фото grigoryleps

Концертний директор Лепса Володимир Урюпін відреагував на те, що у Казахстані скасували концерт артиста. Він висловлювань не підбирав - заявив, що Казахстан тепер є недружньою країною.

"Позиція Григорія Вікторовича була, є і буде незмінною. Ми підтримуємо нашу країну, що б не відбувалося в різних країнах, що б не говорили. Скасували і скасували, хр*н з ними. Нічого страшного. Обійдемося без Казахстану. Нічого не сталося, просто чергова заява, і в Казахстані з глузду з'їхали люди. Ну заради Бога", - сказав у коментарі росЗМІ Урюпін.

Він також додав, що музикант не їздить в недружні країни, а значить, в Казахстані його більше не побачать.

Відео дня

Скасування концерту Лепса в Казахстані: подробиці

Нагадаємо, Лепс жорстко поплатився за підтримку війни. Нещодавно стало відомо, що в Казахстані скасували концерт путініста Григорія Лепса. Ймовірно, причиною скасування стало те, що артист пообіцяв мільйон рублів військовим, які зможуть надати докази того, що саме вони підбили український танк "Леопард". 

Казахи з цим не згодні - вони не хочуть бачити у себе на батьківщині виступи тих, хто підіграє кровожерливій кремлівській політиці. Тому концертний майданчик, де мав проходити захід, розірвав договір в односторонньому порядку.

Вас також можуть зацікавити новини: