Лепса вигнали з Казахстану / instagram.com/gvleps

Нещодавно путініст Григорій Лепс анонсував концерт в Казахстані, проте зараз стало відомо, що захід скасували. Про це інформує місцеве видання "КазТаг".

Як пишуть журналісти, компанія, з якою раніше був підписаний договір на надання майданчика для проведення заходу, в останній момент відмовилася надавати свої послуги. Договір був розірваний в односторонньому порядку.

"Компанія, що надала свій концертний майданчик для організації виступу Григорія Лепса, вирішила розірвати договір з організаторами концерту в односторонньому порядку", - сказано в повідомленні.

Відео дня

Ймовірно, це пов'язано з його позицією на підтримку війни і кривавого путінського режиму. Також видання додає, що багато казахстанців обурені обіцянкою Лепса заплатити мільйон рублів тим, хто може підбити український танк "Леопард".

Поки зрив концерту сам путініст ніяк не коментував. 

Позиція Лепса щодо війни в Україні

Російський музикант протягом довгих років давав своїм шанувальникам зрозуміти, що він виступає за кровожерну кремлівську політику. Лепс неодноразово співав на російських політичних заходах, а також відвідував прифронтові регіони і підтримував окупантів.

Нагадаємо, Полякова пообіцяла щедру винагороду тому, хто дасть стусана Баскову і Лепсу.

Вас також можуть зацікавити новини: