Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко / instagram.com/aakucherenko

Відомий телеведучий Дмитро Комаров у рамках програми "Мандруй Україною з Дмитром Комаровим" побував у Карпатах, де зустрівся з мольфаркою Марією. 

Жінка провела обряд з воском і водою і розповіла Дмитру, що на нього чекає в особистому житті. За її словами, у нього в шлюбі з Олександрою Кучеренко народиться двоє дітей.

"У вас буде двоє дітей, обидва - хлопчики. Зараз у вас багато роботи, багато подорожей. І будете жити до глибокої старості. Посеред життєвого шляху буде якась перешкода, проте по життю все піде добре. Дружина у вас красива, між вами велике кохання", - розповіла мольфарка.

Відео дня

Однак на поході до мольфарки Марії Комаров не зупинився. Він також зайшов в гості до ворожки Калини, яка підтвердила слова Марії.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко: історія стосунків

Закохані познайомилися на конкурсі "Міс Україна", проте їхні стосунки почалися набагато пізніше - після того, як їх поставили в пару на проекті "Танці з зірками". При цьому на проекті вони приховували свої стосунки.

Після закінчення шоу пара продовжила будувати стосунки і незабаром Комаров освідчився своїй коханій. У червні 2019 року вони зіграли весілля, а медовий місяць провели на Мальдівах.

Нагадаємо, раніше Дмитро Комаров потрапив під обстріл у Херсоні.

Вас також можуть зацікавити новини: