Дмитро Нагієв відмовився вести "Муз-ТВ" / фото УНІАН

Російський актор і телеведучий Дмитро Нагієв повідомив, що не буде вести в цьому році музичну премію телеканалу "Муз-ТВ". Таким чином він ймовірно висловив засудження повномасштабної війни в Україні.

Як йдеться в сюжеті телеканалу FreeДом, з початку великої війни він не критикував путінську владу, але випустив кілька відео з явним підтекстом, де говорив, що йому хочеться просто пожити і попрацювати і висловив жаль тим, що час йде безповоротно.

Найскандальнішим було відео, випущене в перший місяць повномасштабної війни, під антивоєнну пісню групи "Акваріум" - "Поїзд у вогні". 

"Якщо ми хочемо, щоб було куди повернутися, час повернутися додому", - співається в пісні.

І протягом останнього року Нагієв майже не вів соцмережі, зник з інформаційного простору і навіть не вів російські концерти. Останнє, що він говорив: "До побачення! Ми обов'язково зустрінемося. Я вас люблю, незважаючи на терпкий смак втрачених надій. Як казав мій дід перед причастям: "Що ж я старий накоїв?"".

А після деокупації Бучі Нагієв виклав чорно-біле фото з підписом "Може досить". Багато років він говорив, що проти будь-яких воїн, а ще різко негативно висловлювався проти путінського режиму.

Актор навіть ділився враженнями після візиту до Києва. Він говорив, що Київ - "живий" і "гордий", а українці - добродушні і відкриті люди. Але перед своєю багатомільйонною аудиторією він так і не сказав правду про війну в Україні. Можливо, він просто боїться за своє життя або боїться втратити заробіток. 

Нагадаємо, раніше Дмитро Нагієв розповів про хворобу, яка мучить його 20 років.

Вас також можуть зацікавити новини: