Дмитро Ступка і Поліна Логунова / Фото: Instagram polinalogunova

36-річний актор Дмитро Ступка тепер офіційно холостяк. Завершився його шлюборозлучний процес з Поліною Логуновою. Про це розповів батько Дмитра, актор Остап Ступка в інтерв'ю "Сніданку з 1+1": 

"Я йому недавно переслав документи, постанову про розлучення і привітав його". 

Остап Богданович розповів, що Дмитро спілкується і регулярно бачиться з дочкою Богданою. Наприклад, на Новий рік дівчинка прилітала до батька з Лос-Анджелеса до Флориди. 

Як виявилося, в США діти з 5 років можуть літати без батьків - за ними під час польоту спостерігають стюардеси, яким окремо за це доплачують. 

Сам Остап Ступка зі своєю онукою спілкується тільки по телефону. 

Дмитро Ступка з дочкою / Фото - instagram.com

Особисте життя Дмитра Ступки

У січні минулого року Дмитро Ступка з дружиною Поліною Логуновою і дочкою Богданою виїхав до США. Незабаром стало відомо, що Дмитро і Поліна вирішили розлучитися.

Причину на публіку вони афішувати не стали, але заявили, що на з'ясування стосунків від них не варто очікувати - вони вирішили залишитися друзями заради виховання дитини.

У 2022 році Логунова повідомила, що вже перебуває у нових стосунках. Її обранцем став американець, з яким жінка познайомилася вже під час життя в Лос-Анджелесі. Разом Ступка і Логунова були з 2016 року.

Нагадаємо, Остап Ступка розповів, чим займається під час війни в Україні.

Вас також можуть зацікавити новини: