Остап Ступка / Скріншот

Актор театру і кіно Остап Ступка розповів, як змінилося його життя після 24 лютого. Так, народний артист України зізнався, що так і не отримав відповіді ні від кого з російських колег на заклики говорити правду про звірства в Україні. Ось що він сказав в інтерв'ю ЖВЛ:

"Як горохом об стіну. Я ні на що не чекав... Це ж не почалося 24 лютого. Це накопичувалося роками. При кожній нагоді замість "доброго ранку" вони запитували: "Коли Крим віддасте?" І це начебто жартома відбувалося, але ти розумів, що сидить це у них глибоко".

Після того, як Остап Богданович усвідомив, що жодної відповіді з Росії не буде, почав шукати шляхи допомоги українським військовим. Тут допоміг заснований кілька років тому благодійний фонд Богдана Ступки. 

Відео дня

"Ми зробили виставку-аукціон. Звичайно, хотіли виручити трохи більше, але вже як вийшло. За гроші купили спеціальний апарат в хірургічне відділення військового госпіталю", - зізнався Остап Ступка. 

Також він зізнався, що думав і про зміну професії. Думки про це прийшли тоді, коли втратив доходи через повномасштабне вторгнення. Ступка зізнався - роботи не боїться. Міг би пройти в бар розливати пиво, так як вже був подібний досвід під час життя в США. 

Нагадаємо, раніше Остап Ступка розповів, як допомагав синові Дмитру пережити розлучення з Поліною Логунової.

Вас також можуть зацікавити новини: