До 12 років в'язниці: Джеджула пригрозив шахраям, які наживаються на війні

Він згадав випадок, коли гуманітарну допомогу для людей, які опинилися на вулиці через війну, цинічно продавали на ринку.

Шоумен Андрій Джеджула, який після повномасштабного вторгнення РФ в Україну не зміг залишатися осторонь і пішов волонтерити, поділився історією про те, як шахраї продавали гуманітарну допомогу. Про це він розповів в інтерв'ю програмі "Зірковий шлях".

"Поляк розповів сумну історію про волонтерку, яка плакала, говорила, що людям нічого їсти, потрібно допомогти. Вони передали ящики консервації, а через тиждень з Хмельницького телефонують з якогось продуктового магазину і кажуть: "Слухайте, тут на коробці були написані ваші координати. Ми купили це на хмельницькому ринку, тому я вирішила вам зателефонувати". Але ми знайшли ту дівчину. Ви розумієте, хтось бере і продає (гуманітарку, - ред)".

Телеведучий нагадав, що за такі махінації чекає серйозне покарання. 

"Зараз для всіх таких горе-волонтерів хочу сказати, щоб ви знали: СБУ розслідує подібні злочини, покарання - до 12 років ув'язнення. Щоб всі думали перед тим, як таке робити", - резюмував Джеджула. 

Нагадаємо, син путіністки Повалій висловив своє ставлення до патріотизму.

Вас також можуть зацікавити новини: