Кілька днів тому Добринін і квіткова стали батьками / фото instagram.com/nikitadobrynin

Екс-"Холостяк" і телеведучий Микита Добринін і його дружина, блогер Даша Квіткова розповіли, як пройшла їхня перша ніч удома з новонародженим сином після виписки з пологового будинку.

Як розповів Добринін у своєму Instagram, його дружину й сина виписали з пологового будинку 15 липня.

"Це була перша ніч сам на сам із нашим сином. Попри всі складнощі, до яких ми були готові, ми впоралися на відмінно", - зазначив телеведучий.

Відео дня

Читайте такожДо тремтіння: найромантичніші поцілунки українських зірок

За словами Добриніна, вони з Дашею свідомо вирішили не просити допомоги ні у кого з бабусь, оскільки хотіли відчути "трушну роль батьків" самостійно.

"Знаємо, що перший час важко, але з кожним днем все буде ставати краще. І попри те, що попереду у нас "енна" кількість безсонних ночей, ми найщасливіші, тому що в нас є наш син, якого ми так чекали й хотіли. Ми не можемо його підвести. Сьогодні близько 4:00 ранку, ми стояли й обіймалися з Дашею на кухні. Говорили про те, що ми єдина підтримка один в одного і розкисати зараз точно не час", - зазначив Добринін.

Даша Квіткова на своїй сторінці в Instagram також поділилася враженнями про першу самостійну ніч із малюком.

"Сьогодні була перша ніч без допомоги медсестер і моя четверта ніч без сну. Було важко, але ми обов'язково з усім впораємося. Налагодимо режим сну і годування. Ми зараз на маленькій паніці, тому що для нас це все вперше, але з кожним днем все буде набагато легше... Загалом, ми в стресі до якого були готові, але ми неймовірно щасливі проживати кожну цю секунду в ролі батьків нашого синочка", - розповіла блогер.

Перше фото дитини Квіткової і Добриніна вдома / фото instagram.com/kvittkova

Стосунки Добриніна і Квіткової

  • Блогер Даша Квіткова і Микита Добринін познайомилися на проекті "Холостяк", де телеведучий був головним героєм.
  • У фіналі шоу Микита вручив Даші обручку, після чого пара більше не розлучалася. Рік тому вони одружилися.
  • 13 липня цього року Даша Квіткова народила хлопчика. Пізніше новоспечені батьки виклали нові фотографії з новонародженим і оприлюднили ім'я сина - назвали малюка Левом.