Лорак з дочкою / фото instagram.com/anilorak

Зрадниця Ані Лорак, яка продовжує заробляти криваві рублі і мовчати про повномасштабну війну РФ проти України, показала свою дочку, яка сильно підросла. 11-річна Софія дуже змінилася.

Так, Лорак зняла на відео дочку і показала, як вона разом з нею співає. Софія змінила зачіску, вона намагається копіювати свою матір. Дівчинка почала робити укладання і освітлила волосся. Також вона почала носити об'ємний одяг, який часто носить і Лорак.

На відео зрадниця і її дочка співали нову пісню. Лорак, попри те, що РФ продовжує обстрілювати мирні міста України, і далі намагається заробляти на території країни-агресорки. Вона записує пісні, знімає кліпи з росіянами і наполегливо мовчить про те, що відбувається в її рідній країні.

Дочка Ані Лорак сильно змінилася / скріншоти

До слова, Софія спробувала копіювати свою матір навіть у співі. Дівчинка старанно тягнула ноти і повторювала манеру виконання Лорак. 

Відео з дочкою співачка не стала публікувати на сторінці в Instagram, для нього вона "виділила" лише Stories, яка зникає через 24 години. Судячи з усього, зрадниця знає, як користувачі мережі будуть реагувати на її безтурботні відео з дитиною. Адже поки українські діти ховаються від російських ракет і втрачають своїх батьків, Лорак продовжує веселитися і будувати кар'єру в РФ.

Нагадаємо, раніше Лорак рознесли в мережі за новий кліп. Співачку назвали "силіконовим чмом", її творчість мало хто оцінив.

Вас також можуть зацікавити новини: