Дочка Костянтина Меладзе / фото 1+1

Лія Меладзе поскаржилася, що за кордоном їй складно. Особливо вона страждає через переживання на тлі новин про війну. У своєму блозі дівчина сказала, що намагається вибратися з депресивного стану:

"Мені важко через те, що у мене вдома війна. Мені важко, тому що я виходжу з тривожно-депресивного розладу. Мені важко, тому що це все випало під час моїх 18 років, коли я повинна працювати, вчитися і вибудовувати своє життя. І так, я відчуваю напругу, тому що я людина молода, ще не дуже розумна". 

Лія Меладзе додала, що в США вчиться на психотерапевта, проте надовго залишатися там не планує - хоче якомога швидше повернутися в Україну. 

Відео дня

"Я ніколи не порівнюю свій біль з болем і страхом тих, хто зараз в небезпеці. Я помічаю всі свої привілеї в цьому житті, і я знаю, що ці привілеї я зобов'язана використовувати на користь людей. Саме тому я зараз тут, в Америці і вчуся на психотерапевта. Я люблю свою країну і своїх людей, і скоро хочу повернутися, хочу допомагати, хочу бути корисною, хочу бути разом", - зізналася дочка відомого продюсера. 

Зазначимо, що сам Костянтин Меладзе мовчить про війну в Україні. Через це на його адресу було вже чимало звинувачень. Ходили чутки про те, що через розбіжності на тлі війни він навіть розлучився з Вірою Брежнєвою. 

Нагадаємо, дочка Меладзе чуттєво заспівала з Вакарчуком "На небі".

Вас також можуть зацікавити новини: