Дочка Брежнєвої показала хлопця / фото instagram.com/ververa

Старша дочка співачки Віри Брежнєвої вирішила порадувати публіку фотографією зі своїм бойфрендом. Соня Кіперман поділилася знімком, де вона позує з хлопцем.

Відомо, що красеня звуть Бек Добржанскі. Він - американець. На знімку Бек і Соня позують на камеру і посміхаються. Фото трохи змазано, тому неможливо зрозуміти де саме воно зроблено. 

Також Кіперман опублікувала ще кілька знімків, зроблених на природі. Там дівчина позувала одна. Ймовірно, вони були зроблені давно, тому що публікацію дочка Брежнєвої прокоментувала так: "Пройшло багато часу". 

Відео дня
Соня Кіперман показала нові фото / скріншот instagram
Соня Кіперман показала нові фото / скріншот instagram

Стосунки Соні Кіперман 

У жовтні 2022 року старша дочка Віри Брежнєвої вперше заговорила про стосунки. Вона опублікувала фото зі своїм хлопцем і написала, що вони разом вже рік. Більше подробиць свого життя Кіперман не оголошувала. 

Мабуть, вона бере приклад з мами - та теж не любить говорити про особисте. Наприклад, подробиці їхнього шлюбу з Костянтином Меладзе знаходяться в суворій таємниці. Так було і на самому початку, коли вони приховували свій союз, і зараз, коли ходять чутки про їхнє розставання. 

Нагадаємо, Брежнєва, Барських, Ротару та інші зірки, які одумалися після вторгнення Росії.

Вас також можуть зацікавити новини: