Донька Полякової "гульнула" у Парижі: вино та пристрастні поцілунки (фото)

Маші Поляковій виповнилося 18 років.

Донька української співачки Олі Полякової показала, як вона відсвяткувала свій День народження у Парижі. Маша зустріла свої 18 років у компанії бойфренда.

Разом вони оселилися в апартаментах з вікнами на Ейфелеву вежу. Маша показала свій святковий торт та розповіла, що святкувала цей день без батьків. Полякова та її чоловік вітали доньку по відеозв'язку.

"Ну ось і 18 років. Коли почалася війна, мені було 16, і тоді мій світ перевернувся, як і у всіх українців. Бажати сьогодні можна тільки одного і це перемоги. Я ніколи не думала, що буду святкувати своє свято без батьків, не вдома, не в своїй країні, але це так. Ніколи не могла подумати, що буду студентом у Англії і жити в лондонському гуртожитку, і ніколи не думала, що буду так сумувати за будинком, за своєю батьківщиною", - написала Маша в Instagram.

Також донька Полякової показала пристрасний поцілунок зі своїм хлопцем Артуром. Сама Маша вирішила не ділитися з фанатами іншими деталями свого свята. А ось її бойфренд показав те, що донька співачки залишила за кадром.

Так, вони відправилися до ресторану. Там Маша та її хлопець ласували вином, равликами та мідіями. 

"Ну як же без плато з морепродуктами", - розповів бойфренд дівчини.

Нагадаємо, раніше Оля Полякова обматюкала Трінчер прямо на камеру.

Вас також можуть зацікавити новини: