Надія Дорофєєва показала нове фото / фото instagram.com/nadyadorofeeva

Українська співачка Надя Дорофєєва, яка навесні 2022 року повідомила про розірвання стосунків зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом, показала милі кадри, зняті під час проведення часу з новим коханим. Так, попри те, що дітей у Дорофєєвої немає, із сином Михайла Кацуріна вона все ж порозумілася. 

Співачка вже не перший раз демонструє в своєму блозі фото і відео, що підтверджують те, що вона часто буває разом з малюками свого бойфренда. 

Цього разу вона зняла Кацуріна, який тримає на руках свого сина Івана. Хлопчик сидів на руках у батька і грався з пустушкою.

Відео дня

Зазначимо, Вова Дантес також публікує у себе в блозі відео і фото, на яких зображена Даша Кацуріна зі своїми дітьми. З цього можна зробити висновок, що екс-сім'я Кацуріних розлучилася мирно і неконфліктно розділила час, який партнери зможуть проводити з дітьми. 

"Які гарні люди", - написала Дорофєєва на відео в Instagram-stories.

Дорофєєва показала сина Кацуріна

Нагадаємо, нещодавно Дантес виправдався за жорсткий жарт про секс Дорофєєвої і Кацуріна. Так, під час одного зі своїх стендап-виступів він сказав: "Мені складно ще займатися сексом з дівчиною в одній кімнаті з дитиною свого найкращого друга, поки він тр*хає мою колишню дружину". Через це висловлювання його гостро розкритикували. 

Вас також можуть зацікавити новини: