Фото інстаграм Андрія Кравченка

Український співак Андрій Кравченко, якого порівнюють за зовнішністю та голосом з Олегом Винником, розповів про своїх батьків, які пережили окупацію.

Кравченко згадав перші дні війни. В той час він дуже хвилювався за рідних, адже не міг їм допомогти. 

"Мої батьки були в Чернігівській області в окупації й колони танків проїздили кожного дня та заходили ці росіяни… А я, як старший син, не міг потрапити до батьків, хоча душа боліла. Я маю бути першим захисником для своєї сім'ї, але не міг потрапити", – розповів Андрій в інтерв'ю для ТСН.ua.

Відео дня

Проте ці страшні події стали поштовхом до початку його музичної кар'єри. До речі, першу пісню тоді допомогла написати мама, з якою була змога хоч інколи зідзвонюватися. 

"Вона зателефонувала і каже: "Андрію, записуй швиденько слова пісні, тому що зв'язок зникає". І вона мені надиктувала перші рядки, які адресовані її внукам. Я одразу підхопив ту пісню, бо подумав, може, вже й не почую нікого, треба писати", – додав співак.

Та попри свою співочу кар'єру, Андрій думає і про ймовірну мобілізацію. Тому розповів про такі свої навички:

"Я військовий психолог. Я вже забув, що це таке, але морально забезпечую зараз і військових, і цивільних, і більше роблю, аніж я зробив би в армії. Але якщо мені доведеться, то я готовий на всі 100%".

Нагадаємо, раніше актор Іван Бліндар зізнався, чи готовий піти в ЗСУ.

Вас також можуть зацікавити новини: