Андрій Кравченко та Олег Винник / колаж із фото

Українського співака Андрія Кравченка, чия зірка засяяла відносно недавно, неодноразово порівнювали з "володарем вовчиць" Олегом Винником. У них схожий не тільки стиль і голос, а й манера виконання пісень.

Як розповів Кравченко в інтерв'ю М1, він не намагається копіювати Винника. За його словами, свою музичну кар'єру він розпочав ще 15 років тому, проте тільки зараз про нього заговорили.

"Я розумію чому саме так. Тому що схожі тембри, такі народні голоси. Чи намагався хтось когось копіювати, то ні. Я виступаю вже 15 років. Просто настав мій зоряний час. І очі, і зуби, у мене такі, як і були. Люди добрі, нічого не робив і не підробляв. Усе оригінальне. Я не очікував слави або грошей. Усе прийшло само собою. Просто настав момент. Було величезне бажання", - сказав Кравченко.

Він додав, що 90% заробітку від виступів і прибутку від кліпів він витрачає на допомогу українській армії. Зокрема, артист закуповує автомобілі для військових.

До слова, днями Кравченко випустив кліп на пісню "Мадонна", у якому знялися Христина Решетник, Оля Цибульська, Марина Боржемська, Аліна Шаманська та інші.

Нагадаємо, раніше з'явилося нове фото Олега Винника.

Вас також можуть зацікавити новини: