Володимир Остапчук та Христина Горняк / Фото - instagram.com

Особисте життя телеведучого Володимира Остапчука знаходиться під наглядом преси і шанувальників вже не перший місяць, адже нещодавно стало відомо про його розлучення з другою дружиною Христиною.

Під час сімейного життя пара почала будівництво будинку під Києвом - туди екс-закохані планували заїхати після завершення робіт і там хотіли завести дітей. 

Зараз нотаріус Христина Горняк відповіла, кому належить ця нерухомість. Судячи з усього, шлюбного договору у них не було, і на даний момент вони не поділили майно. У блозі жінка натякнула, що у неї на будинок з колишнім чоловіком рівні права. 

Відео дня

"Дуже багато питань про будинок. Нема що на них відповісти. Ми нічого не вирішували, будиночок гарненький стоїть собі на сонечку. Для мене це поки не дуже нагальне питання, але взагалі будь-яке майно, придбане подружжям, є спільним", - прокоментувала Христина. 

Христина на тлі того самого будинку / скріншот

Розлучення Остапчука з другою дружиною: подробиці

У грудні 2022 року стало відомо, що шоумен Володимир Остапчук більше не живе зі своєю другою дружиною. Більш того, в пресі з'явилася інформація про те, що він вже живе разом з новою дівчиною - журналісткою Катею Полтавською. 

Причину розлучення знаменитості не називали. Для шанувальників ця новина стала справжнім шоком, адже ще навесні-влітку 2022 року пара давала інтерв'ю і заявляла про плани завести дітей.

Вас також можуть зацікавити новини: