Актрисі Елізабет Херлі 57 років / скріншот

Британська модель і актриса Елізабет Херлі показала, який вона мала вигляд в молодості. Зірка "нульових" була і залишається секс-символом. Навіть у свої 57 років актриса має прекрасний вигляд і практично не змінилася.

У своєму Instagram Херлі "репостнула" відео, зроблене її шанувальниками. У ньому показані найяскравіші фото з актрисою.

"Мене немає у TikTok, але хтось надіслав мені це! Дякую за спогади. Перша фотка з 90-х", - написала актриса в описі до ролика.

В молодості Херлі любила одяг з глибоким декольте і часто фотографувалася в купальнику. Зараз актриса не зраджує свої традиції. Вона регулярно ділиться відвертими фото і хвалиться стрункою фігурою.

У коментарях користувачі відзначили, що актриса не втратила красу. Деякі навіть вважають, що з роками Херлі стала ще кращою. 

Як Елізабет Херлі виглядала в молодості - відео

Реакція фанатів:

  • "Ви одна з небагатьох щасливиць, які так вдало постаріли, що в 50+ стали красивіше і краще, ніж в 20 років. Молодець"
  • "Як пляшка вина!"
  • "Ти вампір, я так і знав"
  • "Ти завжди була для мене приголомшливо красивою, але з віком стала ще красивіше"
  • "Завжди гаряча, чудова богиня з найсексуальнішою фігурою".

Хто така Елізабет Херлі 

Британська актриса, модель і дизайнер народилася 10 червня 1965 року. Херлі дебютувала в кіно в 1987 році. Вона знялася у фільмі "Арія". Після цього актриса отримала головну роль в міні-серіалі "Крістабель". Кар'єра Херлі розвивалася стрімко. Вона підкорила глядачів своєю красою. З 1987 по 2000 роки актриса була у відносинах з Х'ю Грантом, разом вони побудували бізнес, зірка стала продюсером.

У 2002 році Херлі народила сина від бізнесмена Стівена Бінга. Також вона була у відносинах з Аруном Найаром, після чого закрутила роман з гравцем в крикет Шейном Уорном. Актриса знімалася у фільмах "Остін Пауерс", "Пасажир 57", "Метод" і навіть в серіалі "Пліткарка".

Вас також можуть зацікавити новини: