Олег Винник живе в Німеччині / фото Facebook

Відомий український співак El Кравчук розповів про знайомство з Олегом Винником і про те, що думає щодо свого колеги-артиста.

За словами Кравчука, вони з Винником познайомилися ще до повномасштабного вторгнення в Берліні. Тоді Кравчуку здалося, що з талантів у Винника є тільки голос, а в іншому він - посередність.

"Ми знайомі були в Берліні. Він дуже класний вокаліст. Але я ще в Берліні зрозумів, що він тільки вокаліст. А йому було все одно: кішечку співати, собачку, людину. Йому дають - він співає. Я б так не зміг. Я хочу своє амплуа знайти, свою пісню записати", - згадав Кравчук.

Він додав, що наразі не підтримує зв'язок із Винником, який на початку повномасштабного російського вторгнення втік у Німеччину і зник з інформаційного простору.

Що відомо про життя Олега Винника

Олег Винник до великої війни був артистом номер 1 в Україні, однак після втечі його захейтили. На своє виправдання він казав, що бореться з важкою хворобою, але діагноз так і не наважився озвучити.

Подейкували, що Винник страждає від алкоголізму, проте він це ніяк не коментує.

Крім того, періодично в мережі з'являється інформація про те, що Винник допомагає ЗСУ. В одному з інтерв'ю він сказав, що шкодуватиме про те, що зараз не тримає в руках зброю.

Вас також можуть зацікавити новини: