Сама Пугачова все це не коментує / фото instagram.com/igorgulyaevofficial

Російський співак Олександр Буйнов, який підтримує путінський режим і виступав на тимчасово окупованих територіях України, висловився про Аллу Пугачову. Він вважає, що співачка нібито повернеться в РФ. Артист вірив, що Примадонна "відпочине" в Ізраїлі, а потім все одно прилетить до Москви.

"Ну, для мене це було так: поїхала відпочити. Я говорив, що повернеться за місяць, потім починається літо... Потім мені хтось каже: "Ну і що?". А я кажу: "Почекай, літо, там зараз тепло, може, восени". Не повернулася. Потім я кажу, що Алла повернеться, коли в грудні почнеться погана погода, холодне море.... Ні. Ну гаразд, мабуть, сподобалося", - згадав Буйнов, кажучи про Пугачову з В'ячеславом Манучаровим.

Проте путінст визнав, що нині став набагато рідше спілкуватися з Пугачовою. Він стверджує, що співачка з ним продовжує вести листування. Однак зараз це лише поодинокі повідомлення на свята.

Відео дня

"Тепла стало поменше", - зізнався Буйнов.

Однак він все одно мріє, що Пугачова повернеться в РФ. За словами співака, Примадонна нібито постійно думає про батьківщину. Однак це лише його припущення, адже сама Пугачова на такі теми з ним не говорить.

"Вона не може бути щасливою. Тому що вона дівчина з Таганки... Людина не може жити минулим весь час, повинна жити сьогоденням і заглядати трошки в майбутнє, але минуле не можна забувати...  Мені дивно бачити тих людей, це не стосується Алли, будь-яких, хто поїхав або хто перевзувсяув повітрі. Ти був піонером і раптом ти різко став лібералом. А як те, що було в минулому? Отже, ти був фальшивою людиною. Значить, ти все життя фальшивий", - видав Буйнов.

За словами путініста, Примадонна не живе в РФ нібито через свого чоловіка Максима Галкіна, який відкрито критикує кремлівську владу і не підтримує повномасштабну війну в Україні.

"Я такого не уявляю собі, щоб вона не повернулася додому. Тому що там Макс, тому що там діти... Найголовніше питання: як вона себе там почуває? Я думаю, недобре. Я думаю, що вона прокидається з цим, встає і бачить ці пальми", - стверджує співак.

Сама Пугачова все це не коментує. Вона ігнорує висловлювання колег з РФ, лише зрідка відповідаючи на найзухваліші випади на свою адресу.

Що Буйнов говорить про війну

Буйнов підтримував путінський режим ще до повномасштабної війни проти України. У 2018 році співак виступав перед окупантами в Донецьку і давав концерти разом з іншими пропагандистами Кремля. 

На початку повномасштабної війни Буйнов підтримав вбивства українців. Він не приховував, що радіє "повільному, але впевненому" просуванню окупантів. У січні цього року путініст потрапив до списка російських артистів, проти яких Україна ввела санкції.

Вас також можуть зацікавити новини: