Кіркорова побачили з великим животом / instagram.com/fkirkorov

Російський естрадний співак Філіп Кіркоров випадково з’явився перед своїми фанатами в напівголому вигляді й шокував їх.

Про це пише Telegram-канал «Тільки нікому».

Росіянин прогулювався пляжем в Дубаї у супроводі охорони, коли випадкові туристи впізнали у ньому Кіркорова. Але ті були здивовані не самою зустріччю зі співаком, а його фізичним станом. Супутники зірки попросили його не знімати.

Відео дня

На кадрах чоловік, схожий на Кіркорова, у плавках блукає по піску з чималим «пивним» животом. Хоч на фото у своєму Instagram артист позує зі спортивним торсом. Співак отримав чимало компліментів з цього приводу.

Скріншот

Після того, як мережею поширилося скандальне відео, у коментарях користувачі почали викривати зірку у брехні, зокрема в обробленні світлин.

Філіп Кіркоров у соціальній мережі ділився, що поїхав відпочивати з друзями в Об’єднані Арабські Емірати. У Дубаї співак знову встиг посперечатися з колишнім продюсером Світлани Лободи Наталією Крапівіною.

До слова, Філіп Кіркоров підтримав окупацію Росією Криму та висловлювався про Білорусь, Молдову та Україну як про «єдиний музичний простір», бо «народився в СРСР».

Через підтримку політики Путіна артист не може в’їжджати до України. У коментарі російським пропагандистським ЗМІ співак жалівся, що йому боляче через таке рішення української влади, та звинувачував з цього приводу чинного президента Володимира Зеленського у «зраді».

Також Кіркорову заборонили в’їзд і до Литви. Фігурант бази «Миротворець» за регулярні гастролі в Криму.

Вас також можуть зацікавити новини