Фігурист Костомаров з реанімації вперше звернувся до шанувальників / Фото - instagram

Російський фігурист Роман Костомаров, який в січні цього року потрапив до лікарні із запаленням легенів і гангреною, вперше звернувся до фанатів. Спортсмен зробив пост в Instagram, де подякував за підтримку. Він уточнив, що боротьба з хворобою триває. 

"Всім привіт. Дякую всім, хто переживав за мене, молився за мене, вірив, що я зможу видертися з цієї складної ситуації, яку надало мені життя! Багато труднощів ще попереду, але, сподіваюся, я впораюся з усім завдяки моїм близьким, рідним і лікарям, які витягли мене з того світу і до цього дня працюють зі мною. Попереду багато важкої роботи над собою", - написав Роман Костомаров. 

Хвороба Романа Костомарова

Спортсмена, який підтримує криваву путінську війну, госпіталізували на початку січня. Після купання в ополонці у нього діагностували запалення легенів. Пізніше лікарі виявили гангрену, через що частково довелося ампутувати кінцівки - стопи, кисті рук, пальці. 

Відео дня

Весь цей час Костомаров знаходиться в реанімації під практично цілодобовим наглядом лікарів. Прогнози щодо його стану вкрай обережні, але вже відомо, що на лід він більше не вийде.

Раніше УНІАН писав, що понівеченого фігуриста Костомарова терміново відвозять з РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: