Зараз Костомарова намагаються підготувати до транспортування / фото instagram

Російського фігуриста Романа Костомарова, який насилу пережив численні ампутації і був за крок від смерті, вирішили терміново відвозити з РФ. Судячи з усього, російським лікарям вже мало хто довіряє, тому їх відсторонили від роботи зі спортсменом.

Як повідомляє російський Telegram-канал MASH, фігуриста, який відкрито підтримував повномасштабну війну РФ проти України, хочуть перевезти до Німеччини. Там його планують лікувати і відновлювати.

Зараз Костомарова намагаються підготувати до транспортування. Однак чи перенесе він дорогу на тлі своїх проблем зі здоров'ям - залишається загадкою.

Відео дня

"Всіх лікарів лікарні в Комунарці відсторонили від роботи з ним. За нашою інформацією, зараз фігуриста через телемедицину ведуть німецькі фахівці. Лікарі намагаються стабілізувати його стан, щоб спокійно перевезти за кордон", - вказує Telegram-канал.

Крім цього повідомляється, що до Костомарова практично нікого не пускають. Заходити в палату до фігуриста можуть лише люди з обмеженого кола. Так його родичі і медики намагаються уникнути "витоків".

Нагадаємо, раніше стало відомо, що фігурист Костомаров пережив нову ампутацію. Цього разу через гангрену йому довелося повністю видалити пальці лівої руки.

Вас також можуть зацікавити новини: