Максим Галкін і Алла Пугачова / instagram.com/maxgalkinru

Російський шоумен, який засудив повномасштабну війну в Україні, Максим Галкін поділився з шанувальниками новим фото зі своєю дружиною Аллою Пугачовою.

Літній знімок був зроблений в Тель-Авіві на березі моря і піщаного пляжу. Подружжя стояли в обнімку і мило посміхалися в камеру.

Так, Галкін постав у сіро-бежевій футболці, а Алла Борисівна позувала в білій сорочці. На обличчя Примадонна нанесла легкий макіяж, який тільки "освіжив" її образ.

Відео дня

На знімку помітно і те, що співачка періодично з'являється в кабінеті пластичного хірурга. Її обличчя має досить молодий вигляд, незважаючи на те, що їй вже 74 роки.

До слова, 19 вересня день народження святкували діти подружжя - Ліза і Гаррі. Їм виповнилося вже 10 років. Зіркові батьки влаштували їм справжнє свято на честь такого ювілею.

Галкін і Пугачова з дітьми / колаж з фото

Нагадаємо, раніше українська співачка Анна Буткевич розповіла про випадкову зустріч з Пугачовою. Вона зізналася, що Примадонна - її кумир з дитинства. За словами Анни, вона навіть не мріяла про особисте знайомство з Аллою Борисівною, проте була дуже рада, коли це сталося.

Вас також можуть зацікавити новини: