Анна Буткевич зустрілася з Пугачовою / instagram.com/annabutkevych.official

Українська ведуча, модель і актриса Анна Буткевич була однією із запрошених знаменитостей на недавній фестиваль Лайми Вайкуле в Юрмалі.

Там вона вперше віч-на-віч зіткнулася з російською співачкою Пугачовою Аллою Борисівною і її чоловіком Максимом Галкіним. Як зізналася Буткевич на своїй сторінці в Instagram, вона навіть мріяти не могла про таке.

Анна каже, що Примадонна - її кумир з дитинства. Вона завжди нею захоплювалася. Спершу їй подобалася творчість Пугачової, а зараз - позиція щодо повномасштабного російського вторгнення в Україну.

Відео дня

"Зустріч про яку я навіть не мріяла. Коли вона взяла мене за руку, я відчула божевільну, але одночасно і м'яку жіночу силу. Це сталося в Латвії на музичному фестивалі, де ми збирали гроші для українців. Алла Пугачова - мій кумир з дитинства. Спочатку мене надихала її музика, потім - сила і загартованість характеру, а зараз - позиція", - написала Буткевич.

Анна Буткевич зустрілася з Пугачовою / instagram.com/annabutkevych.official

Нагадаємо, раніше ведуча Наталія Мосейчук розповіла, як "зловила" Галкіна і Пугачову в Юрмалі. За її словами, вона покликала їх і запросила шоумена на інтерв'ю. Той відповів, що подумає. Після цього вони пішли далі.

Вас також можуть зацікавити новини: