Ані Лорак захейтили в мережі / instagram.com/anilorak

Опальна співачка Ані Лорак вкотре опублікувала "порожній" пост, в якому попросила вибачення у всіх, кому заподіяла біль, в Прощену неділю, проте тільки нарвалася на хейт.

"У цей особливий день я прощаю всіх тих, хто чимось мене образив, а також прошу пробачити тих, кому я заподіяла біль", - написала співачка в Instagram.

І якщо росіяни захоплено сприйняли слова Лорак і почали розхвалювати Кароліну (справжнє ім'я співачки, - УНІАН), то українці одразу ж поставили її на місце і написали, що їй немає пробачення після того, як вона зрадила найцінніше - свою батьківщину.

Відео дня

Що пишуть користувачі мережі

  • "Нехай Бог прощає, а ми, українці, ще довго будемо пам'ятати вашу зраду"
  • "Війна йде. Потрібно не мовчати, а говорити, що творить Росія"
  • "Тобі немає прощення. Гнида і гниль"
  • "Зрада - це зрада, як не крути"
  • "Їдь і відкрий свій "Острів" у Маріуполі або в Бучі, заспівай колискову українським дітям на кладовищах, подивися в очі матерям і дружинам"
  • "А чи не пішла б ти до біса зі своїми вибаченнями?"

Позиція Ані Лорак щодо війни в Україні

З 24 лютого 2022 року Ані Лорак мовчить про велику війну в Україні. Спочатку вона поїхала за кордон, а пізніше знову повернулася в країну-агресора, де продовжує працювати і виступати.

Українські зірки неодноразово розповідали, що намагалися достукатися до неї, але та наполегливо продовжує грати в мовчанку, щоб не втратити заробіток в РФ.

Однак нещодавно співачка дала благодійний концерт. Вона збирала гроші на допомогу людям, які втратили свої будинки. Можливо, йшлося про українців, але Лорак не дала жодної інформації з цього приводу.

Вас також можуть зацікавити новини: