Ані Лорак не так давно розсекретила свого коханого / фото instagram

Обранець опальної співачки Ані Лорак, "духовний вчитель" Ісаак Віджраку, похвалився відпочинком з артисткою. Він показав "дубайську казку", проте нарвався на хейт.

Користувачі мережі не оцінили нове фото Лорак і її обранця. На ньому вони позують в Дубаї. Співачка обрала обтислу сукню і високі підбори, а її бойфренд був одягнений скромно, в штанях і сорочці кольору хакі. 

"Над негараздами, на висотах, світ здається красивішим і не таким ворожим поруч з тобою. За нас і нашу любов", - написав обранець Лорак.

Відео дня
Лорак і її обранець / скріншот

На знімку також можна помітити мильні бульбашки. У коментарях користувачі відзначили, що це може бути "фатальним знаком". Адже вся любов Лорак і Віджраку теж може виявитися бульбашкою, яка незабаром лопне, вважають фанати.

Крім цього, вони "пройшлися" по зовнішності обранця Лорак. Коментатори вважають, що співачка настільки зневірилася знайти чоловіка, що вирішила обрати "горбатого принца". Користувачі також пишуть:

  • "Жахлива пара, ви зовсім не пасуєте один одному"
  • "Сподіваюся, Лорак зрадить вам, як зрадила Україні"
  • "Ви знаєте, що зустрічаєтеся зі зрадницею?"

Негативні коментарі швидко "зникають" зі сторінки Віджраку. Швидше за все, обранець співачки все видаляє. Сама Лорак не стала "репостити" фото в Instagram, вона лише показала його в Stories і написала в коментарях, що любить обранця. Судячи з усього, співачка розуміє, що отримає багато хейту.

Нагадаємо, раніше Лорак показала напівголе фото з коханим і злякалася. Співачка сильно боїться реакції коментаторів.

Вас також можуть зацікавити новини: