Говорячи про свій ювілейний концерт, Резник зазначив, що на ньому не було Пугачової / скріншот

Російський поет Ілля Рєзнік, який написав для Алли Пугачової 71 пісню і вважався її найкращим другом, зробив гучну заяву про співачку. У свій ювілей він дав інтерв'ю росЗМІ і зазначив, що нині в його житті немає Примадонни.

За словами Рєзніка, зараз йому набагато складніше жити. Він перестав отримувати авторські відрахування від Пугачової, Лайми Вайкуле, Валерія Леонтьєва та інших артистів, які перестали виступати в РФ після 24 лютого 2022 року. Однак він все одно стверджує, що росіяни не помітили "втрату" Примадонни.

Говорячи про свій ювілейний концерт, Рєзнік зазначив, що на ньому не буде Пугачової. Він порівняв це з тим, що колись співачка і її колишній чоловік Філіп Кіркоров вже пропускали його святкові вечори. 

Відео дня

"На одному ювілеї на афіші було Кіркорова крупно, червоними літерами позначено. Але він не прийшов з різних причин. І - загін не помітив втрати бійця. Ніхто не крикнув: "Давай Філіпа!". А на одному з ювілеїв Алла не прийшла, тому що у неї попереду був свій концерт, вона не хотіла світити наші нові пісні. І знову загін не помітив втрати бійця. І ніхто не крикнув: "Давай Пугачову! Алла!" Ніхто, жодна людина", - заявив Рєзнік.

Однак після цього поет видав фразу, яка суперечить його словам про "непомітну втрату" Пугачової. Рєзнік все-таки визнав, що він сумує за Примадонною.

"Так, мені сумно, що Алли немає... Все-таки 71 пісню я для неї написав свого часу, і це шматок мого життя", - проговорився поет.

Також він висловився про всіх зірок РФ, які виїхали за кордон і виступили проти повномасштабної війни, розв'язаної країною-агресоркою в Україні. Рєзнік вважає, що такі артисти нібито повинні повернутися назад.

"Ось у мене всі ці, хто виїхав, викликають жаль. Тому що я знаю, що за кордоном вони довго не протримаються. Перші концерти для наших емігрантів пройдуть, а потім гострота їх вчинків пропадає, нівелюється, інтерес до них згасає. І у них життя буде дуже сумним. Тому, я б порадив повертатися на батьківщину, де їх любили. І, може бути, люди все пробачать і почнуть знову їх поважати", - заявив поет.

Що Рєзнік говорить про повномасштабну війну

Російський поет, якого в 2013 році Янукович зробив народним артистом України, відмовився від цього звання влітку 2022 року. Він підтримав повномасштабну війну проти нашої країни з перших днів. Рєзнік заявив, що йому не потрібна нагорода від "такої України".

Крім цього, поет відкрито підтримує окупантів. Він навіть склав і випустив для російських загарбників "молитовник". Рєзнік пишається тим, що передав свої "творіння" на фронт. 

Вас також можуть зацікавити новини: