Ніно Катамадзе вирішила залишитися в Грузії / Скріншот Instagram

Відома грузинська співачка Ніно Катамадзе поділилася, чи планує переїхати до України найближчим часом. Також артистка розповіла, чим її підкорила співачка Джамала.

Як відомо, Ніно Катамадзе будувала частину своєї кар'єри в Україні, вона постійно організовувала концертні тури та була суддею одного з українських шоу. Співачка навіть планувала переїхати з Грузії, проте вона передумала. Артистка каже, що зараз вона потрібна своїй країні:

Я жила шість місяців в Києві, коли у мене був такий чудовий стан, я чекала на синочка. Але зараз я не можу. Зараз моя участь потрібна там, де моя країна, і звідти робити добрі справи і для моєї України в першу чергу.

Ніно Катамадзе відома своєю проукраїнською позицією. Співачка допомагає постраждалим від війни українцям, зокрема вона організовує благодійні концерти. За її словами, Ніно хоче віддячити Україні за можливість гастролювати по державі та давати концерти. 

"Найбільше концертів я робила для України з Україною. Це відповідь за ту любов, яку я отримала від усієї України, коли я їздила на гастролі. І найважливіше, що коли я перебуваю там, я завжди відчуваю, що вони вірять, що я від усієї душі", - розповіла Катамадзе.

скріншот з відео

Після початку російського повномасштабного вторгнення Ніно жодного разу не виступала в Україні. Через постійні обстріли та атаки росіян, знаменитість не може запланувати тур.

"Найбільш болісна історія, що зараз в тих містах, куди ми мали приїхати, де вже всі білети були продані, в цих містах навіть вже не існують ці зали", - зізналась виконавиця.

На додаток, Катамадзе поділилася, чим її вразила Джамала. Виконавиця каже, що вони у дружніх стосунках з колегою. Ніно висловила свою повагу творчості Джамали та особливо відзначила її альбом "QIRIM".

"Я її обожнюю, ми дружимо. Вона моя сестра по душі. Я так хочу сказати. Вона прекрасна. Вона молодець. Вона зробила безсмертну історію. Вона створила зовсім неймовірний альбом, який я дуже люблю і слухаю. Це шедевральна робота", - зауважила грузинська зірка.

Нагадаємо, раніше Джамала відповіла, коли планує виступити у рідному Криму.

Вас також можуть зацікавити новини: