За словами артистки, її місія - "служити людям" / фото instagram Лорак

Скандальна співачка Ані Лорак, яка продовжує мовчати про війну і живе в РФ, висловилася про благодійність на росТБ. Зрадниця заявила, що допомагає дітям.

За словами артистки, її місія - "служити людям". Лорак думає, що вона "несе світле". На тлі жартів українців про те, що співачка донатить на ЗСУ, вона заявила:

"Для себе я давно обрала напрямок — допомога дітям, по-перше, я сама зі школи-інтернату, розумію, як це важко. Сьогодні страждають невинні діти, чиї батьки є біженцями, ці сім'ї залишилися без даху над головою. Хіба можна розділяти? Чужих дітей не буває! Я бачу, що підтримка та любов важливі".

Відео дня

При цьому Лорак зазначила, що вона вже нічого не боїться. Співачка стверджує, що пережила чимало випробувань. Вона додала, що "помирала кілька разів".

"Позаду стільки життєвих випробувань, болю, зради і ще стільки всього, що здається, я вмирала кілька разів, тому нічого не боюся. Якщо судилося, ти завтра можеш не прокинутися, а якщо дозволено прокидатися кожен день, то в цьому є сенс, значить, я потрібна і моя місія не закінчена", - видала зрадниця.

Нагадаємо, раніше Лорак розповіла про тісну дружбу з Кіркоровим. Вона вважає путініста своїм родичем.

Вас також можуть зацікавити новини: