Саша мудра-фаворитка Топольського / фото instagram.com/sasha_wise28

Фаворитка головного героя шоу "Холостяк" Алекса Топольського Саша Мудра відповіла на запитання шанувальників. Один з підписників запитав у неї: "Відчуваєш, що твій характер сильніший, ніж Алекса?". Мудра сказала, що це почуття переслідує її з першого побачення. 

Також у неї уточнили, що було найскладнішим під час знімального процесу. Саша зізналася, що їй не подобався цілодобовий контроль, а також те, що учасниці не могли нормально виспатися. 

Також Мудра зазначила, що дівчата на українському "Холостяку" змушені самі собі готувати їжу. Раніше вона брала участь в аналогічному проекті в Литві, і там у них був шеф-кухар, оскільки у дівчаток і так було дуже мало часу.

Відео дня
Скріншот Instagram-сторіз Саші

"На мій жаль, ми готували собі самі. Це дуже дратувало, так як часу було обмаль. А ось на литовському проекті, про який ви так любите мені писати, у нас був шеф-кухар", - резюмувала Саша Мудра. 

Нагадаємо, учасниця Саша з Харкова, яка є фавориткою Алекса Топольського в романтичному шоу "Холостяк-12", показала, якою була до проекту. На цих кадрах її складно впізнати.

Вас також можуть зацікавити новини: