"Мені їх шкода": учасниця "Холостяка" присоромила Топольського за поцілунки та інтим

Аліна Єршова гнівно висловилася на адресу головного героя проекту.

Учасниця 12 сезону шоу "Холостяк" Аліна Єршова висловилася про поцілунки на проекті. Вона заявила, що дівчата цілувалися з головним героєм не заради почуттів, а заради "спортивного інтересу", щоб бути кращою за інших.

На своїй сторінці в Instagram Єршова написала, що дивилася на Алекса, як на чоловіка, з яким, можливо, складеться її життя, проте є ряд нюансів, які розчарували її.

Вона додала, що прийшла на проект за коханням, а в підсумку отримує зовсім інше:

"Що я отримую? Розмови з іншими дівчатами про якусь нісенітницю? Вислуховування бруду, який ллється з усіх боків? Людину, рішення якої не збігаються з її словами? Повальну тактильність і інтим майже з кожною дівчиною, ніби ще одна "галочка" в списку?"

Дівчина не розуміє, чому інші учасниці проекту не зберігають свою гідність.

"Дівчат мені було шкода. Вони дійсно закохувалися в цей образ "холостяка", але його поведінка була вкрай мені не зрозумілою. Де ця його недоступність? Де повага до самого себе? Де повага до дівчат? Це ж не одноразові рукавички, які можна використовувати і викинути на смітник. Впевнена, що кожна з нас відчувала, що це аж занадто... Але не кожна була готова сказати: "Ні, досить!" - додала Аліна.

При цьому дівчина припускає, що індивідуальне побачення з Топольським дозволить їй розставити всі крапки над "і". І, можливо, тоді її думка про нього зміниться.

Холостяк 12 - поцілунки на проекті

У третьому випуску 12-го сезону шоу "Холостяк" у головного героя відбувся перший офіційний поцілунок. Щасливицею виявилася 25-річна Саша з Харкова, якій пророкують перемогу. Однак їхній поцілунок був більше схожий на дитячий.

У четвертому випуску Топольський поцілувався з 29-річною Олександрою з Києва. А пізніше і з Мариною, з якою у нього було індивідуальне побачення. Більш того, романтична обстановка, в якій перебували Алекс і Марина, розташовувала до інтиму, проте "холостяк" зупинив дівчину і попросив її не квапити події.

Вас також можуть зацікавити новини: