Алекс Топольський / фото instagram.com/holostyakstb/

У п'ятницю, 18 листопада, вийшов четвертий епізод шоу "Холостяк-12". Головний герой попрощався відразу з двома учасницями. 

Першою проект залишила Оля. Алекс сказав, що не відчуває з нею чогось спільного. Він попрощався з цією учасницею після групового побачення, де він вперше заговорив про секс

Оля залишила проект / instagram.com/holostyakstb/

Під час церемонії троянд проект залишила Аміна. Раніше учасниці почали говорити про те, що вона поводиться як дитина. Алекс, мабуть, і сам став це помічати. Тижнем раніше вона вже отримала троянду останнього шансу. Як зізнався сам Топольський, він очікував від неї більш дорослої поведінки. 

Відео дня
Аміна залишила проект / фото instagram.com/holostyakstb/

У цьому випуску Топольський мав побачення з 29-річною Олександрою з Києва. Задум був у тому, щоб спробувати подолати страх дівчини - вона боїться висоти. Тому вони вирушили літати на літаку. Потім було не менш цікаве дозвілля - пара поїхала у караоке. Попри те, що ніхто з них не вміє співати, вони провели час досить атмосферно. Усе закінчилося зворушливим поцілунком.

Потім у "холостяка" було побачення з Юлею та Катею. Алекс відвідав будинок кожної з них. У дівчат було завдання - позбавитися деяких непотрібних речей, щоб покінчити з минулим.

Також індивідуальне побачення було з Мариною. Топольський запросив дівчину до замку. Там вони провели ніч, проте спали окремо. Цікаво, що сам Алекс не знав, яка з дівчат приїде до замку, бо побачення там було призом переможниці у грі на "слабо".

Холостяк 12 сезон: найцікавіше 

Наприкінці жовтня по СТБ показали перший випуск нового сезону шоу "Холостяк" з Алексом Топольським. Відразу після прем'єри шоу гостро розкритикували через не дуже вдалий дубляж на українську мову. Організатори повідомили, що прийняли рішення перекласти шоу державною мовою у зв'язку з повномасштабною війною в Україні (оскільки проект знімали ще до 24.02.22, майже всі дівчата говорили російською). 

Після другого ефіру "Холостяк" потрапив у скандал. Все через обурення учасниці Анастасії Кузьміцької, яка вибула. Дівчина звинуватила шоу в постановці і "пекельних" умовах під час знімального процесу. 

В третьому випуску на проекті стався перший поцілунок. Холостяк Алекс Топольський поцілувався з 25-річною безробітною харків'янкою Сашею.

У четвертому випуску Топольський поцілувався відразу з декількома учасницями під час індивідуальних побачень. Також він розповів про найнезвичайніший секс у його житті. 

Вас також можуть зацікавити новини: