фото instagram.com/holostyachkastb

Головний герой 12-го сезону шоу "Холостяк" Олександр Топольський заговорив у своєму Instagram-блозі про кохання. На подив, розмову на цю тему він підняв відразу після першого ефіру шоу. 

"Що для мене означає л Любов? На шоу "Холостяк" я пішов, щоб знайти свою любов. Але перед тим, як зважитися на цей крок, я постарався чесно відповісти собі, що саме для мене означає це почуття. Відразу було складно прийти до якогось точного визначення. Тому я пішов від зворотного – усвідомив, що для мене не любов. Жертвувати своїми мріями та інтересами заради стосунків – це не любов. Повне розчинення в партнері - це не любов. Ревнощі, почуття приналежності, порожня пристрасть – це точно не любов..." - міркує Топольський. 

Відео дня

Однак після тривалих роздумів на цю тему він все-таки зрозумів, що для нього означає Це світле почуття. 

"Любов - це радіти успіхам один одного і втішати один одного під час невдач. Любов - це разом розвиватися і мати спільні цінності, відчувати себе вільно. Любов - в простоті і дрібницях, маленьких жестах, які ми здійснюємо кожен день. Мені важко пояснити любов, але набагато легше продемонструвати... Коли я прокидаюся і перша думка: щоб такого смачненького їй приготувати на сніданок", - розповів головний герой проекту "Холостяк". 

Алекс Топольський / фото instagram.com/holostyakstb

Нагадаємо, на "Холостяк"прийшла колишня дівчина відомого актора Тараса Цимбалюка. Вікторія розповіла, що перебувала з актором у стосунках три роки.

Вас також можуть зацікавити новини: