Женя Кот і Ксенія Мішина / скріншот Instagram

Танцюрист Женя Кот і актриса Ксенія Мішина були партнерами на шоу "Танці з зірками". Вони кожен випуск вражали глядачів чуттєвими номерами і не раз підігрівали чутки про свій роман.

Так, в одному з номерів вони цілувалися, а в іншому - Мішина дала Коту ляпаса. Як розповів Євген в інтерв'ю "Обозревателю". вони обидва хороші актори, тому у глядачів могли виникнути думки, що вони пара не тільки на паркеті.

"Поцілунок був у нас в якомусь з номерів, можливо, через це пішли розмови. А в іншому номері ляпас мені давала – і ми все робили по-справжньому. На генеральному прогоні Ксенія так сумлінно підійшла до репетиційного процесу, що, зачепивши рукою підборіддя під час удару, фактично вирубила мене. Повело, але дотанцював. Це я розповідаю для того, щоб пояснити, що ми не зображували якісь дії, а максимально вживалися в ролі, тому це мало такий хороший відгук у глядачів", - розповів Кот.

Відео дня

Він додав, що дружина його ніколи не ревнувала до Ксенії. Наталя Татаринцева, за його словами, завжди відчувала, що він кохає тільки її.

"Наталя ніколи мене не ревнувала до роботи – так само - і я її. Наше кохання будується на повній довірі. А сцена є сцена. Ну і потім, навіщо їй ревнувати, якщо, приходячи додому, показую кохання до неї?" - додав Кот.

Нагадаємо, нещодавно Женя Кот оголосив, що вперше стане батьком. Вони з дружиною давно мріяли про дитину, але не могли її зачати. Вони розповідали, що лікарі ставили їм безпліддя, але не дивлячись ні на що їхня мрія здійснилася.

Вас також можуть зацікавити новини: