Брітні Спірс різко відреагувала на хейтерів / instagram.com/britneyspears

Відома співачка Брітні Спірс, яка зараз судиться зі своїм батьком у справі про скасування його опіки над нею, емоційно висловилася в соціальній мережі Instagram.

Так, останнім часом Брітні часто публікує відео, на яких танцює у вітальні. Фани ж стурбовані такою її поведінкою і пишуть, що все це якось дивно.

"Для тих з вас, хто вибирає критикувати мої відео. Слухайте, я не збираюся виступати на будь-яких сценах найближчим часом, поки мій батько вирішує, що мені носити, говорити, робити або думати. Я роблю це останні 13 років. Я б вважав за краще ділитися відео з моєї вітальні, а не зі сцени у Вегасі, де деякі люди відійшли далеко, що не могли навіть потиснути мені руку. Тому я підсіла на травичку", - розповіла Спірс.

Відео дня

Читайте також"Це кінець": Мішина і Еллерт розлучилися

Також Брітні послала тих, хто намагається відібрати у неї останню надію на свободу.

"Для тих жінок, які кажуть, що все це дуже дивно, у мене все ще є надія на казку! Ідіть на х*й. Як я вже сказала, Надія це все, що у мене є зараз. Вам пощастило, що я хоча б щось публікую. Якщо вам не подобається те, що я публікую, відписуйтеся. Люди намагаються вбити надію, тому що надія — одна з найбільш вразливих і тендітних речей. Піду зараз почитаю, твою матір, казку. PS. Якщо ви не хочете бачити, як моя дорогоцінна дупа танцює в моїй вітальні, або це не за вашими стандартами... Ідіть прочитайте довбану книгу", - додала Спірс.

Вас також можуть зацікавити новини: