Ігор Кондратюк / Скріншот

Український продюсер Ігор Кондратюк розповів, що не так з "хорошими росіянами", які не підтримують війну в Україні і кровожерливу політику Путіна. Своєю думкою він поділився в Facebook-блозі. 

"Замість того щоб, користуючись своїми зв'язками і певним авторитетом, переконувати уряди країн Європи і світу не співпрацювати з путінською РФ, посилювати санкції і ембарго проти РФ для прискорення закінчення війни і знищення кремлівського тоталітарного режиму, вони розповідають світу (і наївним українцям десятках ютюбканалів) про те, хто такий Путін, що там всередині Росії ("не все так однозначно, є нормальні люди, навіть у Кремлі").

Про те, що російську культуру не варто ізолювати/ігнорувати/х*рити навіть зараз. Серйозно? Це головна проблема сучасності? Вони дають аналіз справ на фронті, а також розповідають, якою буде "їхня" Росія після х*йла, як важко жити росіянам, вимушеним тікати від режиму Путіна, і т.д", - написав Ігор Кондратюк.

Відео дня

Він уточнив, що для нього фраза "хороші росіяни" - це оксюморон. 

"Лише спільними діями всіх прогресивних людей світу можна зупинити і знищити ракову пухлину цивілізації - войовничий імперський Російський нацизм - рашизм", - додав продюсер. 

Нагадаємо, Андрій Макаревич висміяв кремлівську пропаганду. Лідер групи "Машина времени" підтримує Україну з перших днів широкомасштабного вторгнення РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: