У коментарях Гвоздьовій вказали на недоречність її слів про війну, яку вона хоче забути / фото instagram.com/ilonagvozdeva

Відомий хореограф і екс-учасниця шоу "Танці з зірками" Ілона Гвоздьова розгнівала українців. Учора, у річницю повномасштабної війни РФ проти України, вона заявила, що хоче все це забути. Мало того, вона хвалилася перед фанатами своїм будинком, який будує увесь цей час.

"Усі пишуть дописи про згадки 24 лютого, знов сирени, знов підвали і знов переживають усі ті жахіття минулого року, а я так більше не хочу і не можу… Я хочу просто все це забути і продовжувати жити далі. Як би там не було, але цей рік для мене і нашої сім’ї став символом нашого нового життя, нові знайомства, проекти, які стали опорою для жінок і допомагають нужденним, будинок, який допоміг переключитися і все змінилось на краще!", - заявила Гвоздьова в Instagram.

Після того, як танцюристка нагадала фанатам про свій будинок, вона написала, що українці, звісно, не забудуть цей біль через зруйновані оселі та міста. За словами Гвоздьової, усі нині стали іншими.

Відео дня
Гвоздьова розгнівала українців новою заявою / скриншот

"Я хочу посміхатися, планувати далі своє життя, вірити у перемогу та світле майбутнє наших дітей. Тепер ми усі інші, трансформація нашої свідомості допомогла нам зробити переоцінку цінностей і ця війна зробила нас найсильнішою нацією світу! То ж тримаймося, продовжуємо допомагати і наближати день перемоги. Слава нашим героям, світла пам’ять загиблим і нехай настане мир", - додала хореограф.

У коментарях Гвоздьовій вказали на недоречність її слів про війну, яку вона хоче забути. Також фанати обурилися тим, що танцюристка назвала цей період "новим життям" та не забула похвалитися своїм будинком.

Що пишуть у коментарях:

  • "Важко уявити, чим ви думали, коли писали цей пост"
  • "Ілона, завжди читала пости і раділа за вашу сім'ю, зараз, прочитавши те, що ви написали, я просто в шоці.В нас що, війна вже закінчилася, чи перестали вбивати людей, чи минула загроза нового наступу? Що ви пишете? Як це забути?"
  • "Цього разу невдалий пост взагалі. В людей сльози від жахливих спогадів, а ви про свої досягнення"
  • "Добре, що на краще змінилося у вас! А скільки десятків тисяч в землі лежать, скільки дітей закатовано, це ніяк і ніколи не забути"
  • "Особливо‚ приємно"читати тим, хто вже рік в окупації. То нас просто хочуть забути?"

Нагадаємо, раніше Ілона Гвоздьова розповіла, що залишила сина на своїх батьків. Своє рішення вона пояснила дуже гнівно.

Вас також можуть зацікавити новини: