Слава зізналася в алкогольній залежності / скріншот YouTube

Російська співачка Слава, яка отримала популярність після прем'єри пісні "Одиночество", розповіла, що страждала від алкогольної залежності.

В ефірі однієї з розважальних програм на росТБ вона зізналася, що проблеми з алкоголем у неї почалися після операції зі збільшення грудей. Після хірургічного втручання у неї з'явилися виразки, які завдавали їй дискомфорт.

"У мене під грудьми виникали пухирі, я мазали їх маззю, потім вони пропадали. Мені самій, як жінці, було соромно на це дивитися. Я практично все літо пила, цілий рік пила, тому що не могла дивитися на себе в дзеркало", - поділилася артистка.

Відео дня

Також неадекватна співачка говорила, що після п'янки у неї відкривається "третє око". Вона нібито може побачити долю людини.

Варто відзначити, що Слава неодноразово гнівно висловлювалася на адресу пластичного хірурга Тимура Хайдарова. Вона говорила, що він тільки знівечив її груди.

Однак інші російські знаменитості навпаки підтримують Хайдарова. Відомо, що він "перекроїв" Філіпа Кіркорова та інших артистів країни-агресора.

Чим відома Слава

Слава - російська співачка, яка випустила такі пісні як "Подруга", "Одиночество", "Однажды ты" та інші. Вона є прихильницею злочинного режиму Кремля.

Слава неодноразово висловлювала підтримку диктатору Володимиру Путіну і позитивно висловлювалася з приводу повномасштабного вторгнення в Україну.

Вас також можуть зацікавити новини: