Б'янка тепер ходить до психолога / скріншот

Російську співачку білоруського походження Б'янку намагалися викрасти в центрі Москви. Вона заявила, що чоловік з "обличчям Чикатило" погрожував їй палицею і хотів насильно запхати в машину.

38-річна Тетяна Липницька (справжнє ім'я Б'янки) розповіла росЗМІ, що вчора близько шостої вечора поїхала на манікюр. Коли вже підійшла до салону, до неї підбіг незнайомець з палицею і намагався запхати її в авто.

Вона закричала так, що "в Мінську було чутно", після чого "викрадач" злякався і втік. За описом співачки, чоловік був високим - близько двох метрів, у темному пуховику, а обличчям був схожий на Чикатило. 

Відео дня

Зараз адвокат співачки вирішує, чи будуть вони подавати заяву в поліцію. Сама Б'янка звернулася за допомогою до психолога, бо тепер не відчуває себе в безпеці і боїться одна виходити на вулицю.

До слова, Б'янка вже багато років живе і працює в РФ. Про велику війну вона мовчить. Ймовірно, з цієї причини її кар'єра пішла на спад. Крім того, раніше вона записала пісню в дуеті з Серьогою, який жив в Україні і навіть був суддею шоу "Х-фактор". Він теж ніяк не висловився про повномасштабне вторгнення і зник з інформаційного простору.

Нагадаємо, раніше Б'янка заявилася на концерт з голим задом.

Вас також можуть зацікавити новини: