Андрій Соломко став добровольцем / Скриншот YouTube

Ведучий телеканала "Прямий" Андрій Соломко в прямому ефірі повідомив, що добровільно вступив до ЗСУ і незабаром вирушить на фронт.

Він звернувся до своїх колег і подякував їм за роки роботи, а також сказав глядачам, що після перемоги України над російською агресією він обов'язково повернеться до студії і продовжить їх сповіщати про важливі події у країні та світі.

"Друзі, я приєднуюся до Збройних сил України. Це моє рішення, це те, до чого я готувався і, очевидно, готовий. Я хочу висловити величезну подяку всій команді "Прямого" каналу. Велика честь була працювати з вами, і продовжуємо, звісно, працювати, тому що я нікуди не звільняюся. Щойно виженемо орків, одразу будемо продовжувати наші ефіри в такому складі, як було досі", - сказав Соломко.

Він додав, що жоден ворог не може нас зламати. Але наше головне завдання - донатити, допомагати українській армії, щоб увесь цей жах швидше закінчився.

"Коли бачите якийсь збір, дуже прошу, закиньте кілька гривень, якщо є можливість або зробіть репост, щоб задонатили інші. Рухаємося до перемоги", - додав ведучий.

Нагадаємо, раніше ведучий Орест Дрималовський, який теж поповнив лави ЗСУ, розповів, як потрапив під обстріл.

Вас також можуть зацікавити новини: