Фото інстаграм Ореста Дрималовського

Український телеведучий Орест Дрималовський, який у прямому ефірі заявив, що відправляється на службу в ЗСУ, розповів, як потрапив під обстріл. 

Він вже пройшов навчання та зараз знаходиться у прифронтовій зоні. Чоловік зазначає, що окупанти нищать все навколо, тому обстріли відбуваються постійно. 

"Вперше виходив у 2-кілометрову зону біля лінії зіткнення. Обстріли тут постійні, не впевнений, що працювали саме по нас, хоча один снаряд впав у 40 метрах. Російська артилерія засипає цілі квадрати, методично знищує кожен цивільний будинок. Жахливе видовище – бачити ці руїни. Нелюди", - написав Орест в Instagram. 

Відео дня
Скріншот сторіз Ореста Дрималовського

Дрималовський додав, що звикає до нових реалій, а дні проходять дуже швидко. Також він поділився своїми планами на майбутнє. 

"У мене є бачення свого життя після війни. Є розуміння, що це бачення може змінюватись в силу обставин і пережитого досвіду. Я точно не хочу відмовлятись від своїх планів і мрій, але обираю життя зараз, тут, у цих обставинах, попри все, на повні груди, кращого часу може й ніколи не бути", - наголосив він. 

Скріншот сторіз Ореста Дрималовського

Нагадаємо, раніше відомий український ведучий показав, в яких умовах перебуває на службі. 

Вас також можуть зацікавити новини: