Вона хвалить РФ, закликає до агресивної війни і вбивств українців і обожнює Путіна / скріншот

Актриса і пропагандистка Катерина Стриженова отримала нову роль на російському телебаченні - роль пропагандистки путінського режиму.

Про це йдеться в сюжеті інформаційного марафону FREEDOM. Автори відео відзначають, що починала вона свою кар'єру як актриса, але зніматися в кіно Стриженову давно не кличуть - останню роль, яка, до того ж, була епізодичною, вона отримувала ще в 2014 році:

"Зараз у неї нова роль. Як і в дешевих російських серіалах, актриса грає роль ведучої, але насправді займається пропагандою і закликає до агресивної війни і вбивств українців, а також обожнює Володимира Путіна".

Героями програм Стриженової стають як правило колишні ув'язнені, маргінали з України і зрадники, які перейшли на бік РФ, наголошується в сюжеті.

"Колишній зек Владлен Татарський на державному телебаченні зі спокійним обличчям розповідав, як грабував банк. Серед гостей - скандальний адвокат з психологічним розладом Тетяна Монтян, яка передавала російським спецслужбам цілі для ударів по ЗСУ. Дає Стриженова слово і зраднику-пропагандисту з Сум Юрію Подоляку, який бреше про громадянську війну попри те, що українські діти гинуть від російських ракет", - перераховуються у відео "досягнення" Стриженової.

Автори сюжету відзначають, що для "розведення" таких гостей на шоу звуть колись відомих російських артистів-путіністів, які готові говорити що завгодно, аби знову потрапити в кадр.

"Завдання Стриженової - відволікати увагу глядачів від проблем в самій РФ і пом'якшувати агресивну поведінку партнерів по шоу. При цьому Катерина патріотка тільки на екранах. Старша дочка Стриженової, Анастасія, отримала освіту в Англії, а зараз живе в США, поки її мати поширює кремлівську пропаганду, в якій у всьому винні "англо-сакси", - резюмують автори відео.

Хто така Стриженова

Російська актриса з 2014 року веде шоу "Час покаже" на головному пропангадистському каналі РФ. У ньому Стриженова міркує про війну і виправдовує путінську агресію. У 2021 році її наздогнала "карма". Говорячи про Крим, пропагандистка впала прямо перед камерами і зламала собі руку.

За свою позицію актриса потрапила до списку санкцій України. Зараз Стриженова продовжує прославляти Кремль.

Вас також можуть зацікавити новини: