Кадр з фільму "Титанік" / instagram.com/kate.winslet.official

Британська актриса Кейт Уінслет здобула популярність завдяки головній ролі у фільмі-катастрофі 1997 року "Титанік". З моменту виходу фільму пройшло вже 25 років, проте за цей час зірка встигла тільки покращати.

Відомо, що під час зйомок Кейт був 21 рік. Саме в цьому віці вона стала мегапопулярною актрисою, яка отримала премії "Еммі", "Греммі" і "Тоні". Такий успіх Уінслет звичайно викликав заздрість у її колег. Її часто критикували навіть не за гру, а за зайву вагу.

Як змінилася Кейт Уінслет / колаж з фото

Хейт щодо зовнішності підірвав впевненість Кейт в собі. Тому вона вирішила взяти себе в руки, і вже через кілька років вона змінилася. Актриса значно схудла і привела своє тіло у форму.

Відео дня
Як змінилася Кейт Уінслет / колаж з фото

Варто відзначити, що на "Титаніку" вона не зупинилася. Уінслет продовжила зніматися в кіно, серед яких "День праці", "Дорога змін", "Вся королівська рать", "Як малі діти".

Як змінилася Кейт Уінслет / колаж з фото

Фільм "Титанік": що про нього відомо

"Титанік" - американський фільм 1997 року, знятий режисером Джеймсом Кемероном, в якому показана загибель легендарного лайнера "Титанік". Герої фільму, будучи представниками різних соціальних верств, закохалися один в одного на борту лайнера, що здійснював свій перший і останній рейс через Атлантичний океан в 1912 році. Головні ролі виконали Леонардо Ді Капріо і Кейт Уінслет.

У 1998 році "Титанік" був висунутий на здобуття кінопремії "Оскар" в 14 номінаціях, в результаті отримав 11 з них, включаючи нагороду "Найкращий фільм" 1997 року. Фільм став рекордсменом за кількістю отриманих нагород "Оскар".

Нагадаємо, раніше актрису Кейт Уінслет госпіталізували зі знімального майданчика. Під час зйомок у Хорватії вона отримала травму.

Вас також можуть зацікавити новини: