Можливо, так Анна спробувала спростувати чутки, які ходять вже кілька / фото - instagram.com/anna_zavorotnyuk

Дочка російської актриси Анастасії Заворотнюк вирішила розповісти, як вигляд зараз має онкохвора зірка серіалу "Моя прекрасна няня". Анна рідко говорить про матір, інформація про стан артистки ретельно ховається.

Однак цього разу дочка Заворотнюк зробила виняток. В Instagram вона часто отримує запитання про свою матір і, швидше за все, здалася під натиском допитливих шанувальників.

Так, фанати запитали, який зараз вигляд має онкохвора актриса. За словами її дочки, зовнішність Заворотнюк не змінилася. Та нібито має вигляд "статуетки". Однак чи так це, насправді знає лише сім'я актриси.

Відео дня

"Як статуетка, ідеальна фігура, обличчя", - зізналася дочка Заворотнюк, кажучи про її зовнішність.

Можливо, так Анна спробувала спростувати чутки, які ходять вже декілька років. Багато хто стверджував, що Заворотнюк втратила волосся, сильно "роздулася" і навіть пересувається на інвалідному візку. Її родичі вперто ігнорували цю інформацію, не намагаючись її спростовувати або підтверджувати. Нині дочка актриси спробувала заспокоїти фанатів, проте не показала фото або відео з Заворотнюк, які могли б підтвердити її слова.

Нагадаємо, раніше лікарі розкрили правду про стан онкохворої Заворотнюк. Вони відзначили, що актрису виписали додому, проте тепер на неї чекає серйозна реабілітація.

Вас також можуть зацікавити новини: