Онкохвора актриса провела останні шість місяців у приватній клініці / Фото - instagram.com

З'явилася інформація про стан російської актриси Анастасії Заворотнюк. Вона вже багато років не спілкується з журналістами і фанатами. За даними ЗМІ, у зірки серіалу " Моя прекрасна няня" гліболастома.

Онкохвора актриса провела останні шість місяців у приватній клініці в Москві. Там її намагалися вилікувати. Тепер же, як повідомляють росЗМІ з посиланням на лікарів, які анонімно поділилися інформацією, Заворотнюк виписали додому, але на цьому все не закінчується. 

Чоловік актриси, фігурист Петро Чернишов, який виступає разом з дружиною Пєскова Тетяною Навкою, витрачає чималі суми, намагаючись врятувати Заворотнюк. Нині на неї чекає тривала і дуже серйозна реабілітація, ніякої гарантії, що вона виживе, немає.

Відео дня

"З гліобластомою шанси на виживання дуже малі, на жаль. Все залежить від лікування, від препаратів, курсу терапії, який застосовується. Зазвичай цей вид раку дуже швидко руйнує організм, за рік-два. В її випадку результат хороший, адже хворобу довгий час вдається стримувати", - розповів лікар-онколог російському виданню Woman.ru

Він зазначив, що Заворотнюк явно проходила курс хіміотерапії, приймала гормони і навіть могла перенести кілька операцій. Однак це все одно не дає гарантії, що актриса не помре.

"Медикаментозна терапія може йти роками. Вона якраз і підтримує пацієнта. Треба розуміти, що ніяких диво-пігулок, які доступні одним і не доступні іншим - не існує. Лікування онкології - це тривалий процес: хімія, променева терапія, операції - все це тривало. Люди лікуються роками, потрапляючи в лікарню, а після курсу повертаючись додому. Її рятує тільки регулярна підтримуюча терапія, і реабілітація відіграє не меншу роль", - резюмував лікар.

Стан Заворотнюк - що відомо

Вперше про хворобу Заворотнюк заговорили в 2019 році. Тоді стало відомо, що хвору актрису госпіталізували. Уже в 2020 році з'явилася інформація про те, який же діагноз Заворотнюк. Актрисі діагностували гліобластому. 

Також її друг розповів, що онкохвора співачка зовсім погана, вона втратила волосся і пересувається на інвалідному візку. Весь цей час її сім'я мовчала і відмовлялася коментувати стан Заворотнюк. Навесні 2022 року дочка актриси вперше перервала мовчання і підтвердила, що її мати проходить серйозне лікування. 

Вас також можуть зацікавити новини: