Дочка співачки змінила зачіску / скріншот

Дочка відомої співачки Віри Брежнєвої, 22-річна Соня Кіперман, сильно змінилася. Дівчина живе в США, останнім часом вона помітно схудла.

На своїй сторінці в Instagram Кіперман вже похвалилася результатами змін. Крім того, що дочка Брежнєвої схудла, вона обстригла волосся і роздяглася на камеру.

Соня Кіперман / скріншот

На нових фото дівчина позує в чорному купальнику. Вона позбулася довгого волосся і зробила коротке каре. Кіперман не соромиться показувати фігуру і сміливо публікує відверті фото.

Відео дня
Дочка Віри Брежнєвої / скріншот

На фото вище можна помітити невелике татуювання на тілі Кіперман. Дівчина зробила напис під грудьми, його не вдалося заховати під купальником.

Реакція користувачів

У коментарях багато хто відзначив, що дочка Брежнєвої помітно змінилася і стала ще більше схожою на свою матір. Користувачі пишуть:

  • "Мама Віра в молодості"
  • "Соня, дуже видно, як ти схудла"
  • "Дуже красива, фігура шикарна".

Який вигляд мада дочка Брежнєвої раніше

Старша дочка Брежнєвої з самого дитинства була білявкою. Раніше вона показувала кадри з минулого. Також Кіперман нерідко робить зі своєю мамою загальні фото. Одним з таких вона ділилася в 2021 році.

Дочка Брежнєвої в юності і дитинстві / скріншоти

Однак раніше дівчина не експериментувала з зачіскою. Вона довгий час носила довге волосся і лише зрідка робила собі кучері. Тепер же вона має зовсім дорослий вигляд.

Що відомо про старшу дочку Віри Брежнєвої

22-річна дочка співачки живе в Лос-Анджелесі. Раніше вона навчалася в Італії. Батьком Соні Кіперман є Віталій Войченко. З ним Віра Брежнєва жила в неофіційному шлюбі. Після того як співачка вийшла заміж за бізнесмена Михайла Кіпермана, вона змінила прізвище. 

Брежнєва і її старша дочка мають гарні стосунки, хоча і не живуть разом. Раніше співачка зворушливо привітала її з 22-річчям і зазначила, що її спадкоємиця стала вже дуже дорослою.

Вас також можуть зацікавити новини: