Віра Брежнєва показала рідкісне фото з дочкою / фото instagram.com/vbdiary

Відома співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час зустрілася зі своєю дочкою Сонею, яка останнім часом живе в Лос-Анджелесі. Артистка спеціально вирушила туди, щоб привітати Соню з днем народження - дівчині виповнилося 22 роки. 

У своєму блозі в Instagram екс-"віагрянка" поділилася деякими кадрами, зробленими в ході святкування. Також вона опублікувала рідкісне фото зі своєю спадкоємицею. 

Віра зазначила, що її дочка Соня вже зовсім не дитина, адже по зросту навіть вища маму. 

Відео дня

"22 роки тому в моєму житті сталося перше справжнє диво. Я народила дочку. Зачекайте, перемотування назад. Я прокинулася, дуже сильно захотіла борщу на сніданок, але раптом відійшли води. І далі вже 22 роки як в тумані", - розповіла Віра Брежнєва.

На спільному фото співачка позувала в чорному вільному класичному костюмі, білій сорочці і чорно білих кедах. Її волосся розпущене і недбало покладене на плечі. Соня з'явилася в кадрі в чорному худі і світлих джинсах. Мама і дочка зворушливо обіймалися і дивилися в камеру. 

Брежнєва прилетіла до США, щоб привітати доньку зі святом / скріншот

Зазначимо, батько Соні Кіперман - перший чоловік Віри Брежнєвої Віталій Войченко. Дівчинка взяла прізвище другого чоловіка мами - бізнесмена Михайла Кіпермана.

Нагадаємо, Меладзе і Брежнєва продають свій особняк в Московській області.

Вас також можуть зацікавити новини: