Kalush Orchestra перемогли на Євробаченні / фото Kalush Orchestra

Зізнавайтеся, після тріумфального виступу гурту Kalush Orchestra на Євробаченні 2022 вам теж захотілося купити рожеву панаму й хизуватися таким оригінальним аксесуаром? Цей головний убір - фішка соліста музичного колективу Олега Псюка.

Цікаво, що такий яскравий та оригінальний аксесуар став невід'ємною частиною образу Kalush зовсім випадково. Виявляється, Олег купив на секонді собі капелюх для зйомок кліпу на пісню "Не маринуй". Й навіть подумати не міг, що це стане стильним доповненням його "луків". Та вийшло так, що рожева панама - візитівка гурту тепер.

"Тут немає жодного супер-задуму. Просто у першому кліпі, який дуже сподобався людям, він називається "Не маринуй", я був у цьому образі, у панамці, і він дуже людям сподобався та запам'ятався. І я вирішив, хай це буде така фішка", - ділився музикант в інтерв'ю DW.

Відео дня

За словами Олега, зараз у нього є дві такі панами - одна зі зйомок кліпу, із секонд-хенду, інша - випадково побачена й куплена у дівчини в Instagram.

Ще напередодні Євробачення Kalush Orchestra випустили лімітовану колекцію панам - з вишитими назвами Kalush та Kalush Orchestra. Вартість такого стильного аксесуара - 500 грн.

Рожева панама «Kalush» та «Kalush Orchestra» / фото instagram.com/panama.kalush

Раніше у мережі показали "пророчу" фотографію президента України Володимира Зеленського ще з тих часів, коли він знімався у "Кварталі 95". На світлині він постав у рожевій панамі, як і лідер гурту-переможця Євробачення 2022.

Вас також можуть зацікавити новини: