Кейт Міддлтон і принц Вільям показали нове фото принцеси Шарлотти / фото instagram.com/dukeandduchessofcambridge/

Герцоги Кембриджські опублікували нове рідкісне фото єдиної доньки – 6-річної принцеси Шарлотти. Спадкоємиця британського престолу позувала на камеру в яскравому літньому одязі, а в руках тримала метелика.

Принцеса Шарлотта рідко з'являється на публіці разом із батьками. Зазвичай вона лише позує з ними на камеру, але й це буває не часто. Тому кожен знімок правнучки Єлизавети II привертає особливу увагу публіки.

Читайте такожГерцоги Кембриджські разом із дітьми сходили до театру Палладіум (фото, відео)

Відео дня

На новому фото, яке опубліковане на офіційній сторінці Кембриджів в Instagram, дівчина позує у блакитній футболці та рожевих шортах з квітковим принтом. Довге волосся Шарлотти розпущене, спадає на плечі. У руках принцеса ніжно тримала маленького чарівного метелика.

Принцеса Шарлотта / фото instagram.com/dukeandduchessofcambridge/

Публікацію Кейт Міддлтон і принц Вільям зробили в рамках ініціативи Big #ButterflyCount, яка зараз проходить у Британії. Всіх охочих закликають дбати про цих неймовірних істот, оскільки вони не лише дуже красиві, а й надзвичайно важливі. Метелики багато означають для екосистеми, адже є запилювачами та компонентами харчового ланцюга.

Шарлотта тримала у руках метелика / фото instagram.com/dukeandduchessofcambridge/

Королівська сім'я Британії: що відомо