Для виступу Кіркоров вибрав довгі плащі, схожі на сукні / скріншот

Скандальний російський співак Філіп Кіркоров ледь не впав зі сцени. Це сталося з ним двічі, ганебні моменти зняли на відео і вже опублікували в мережі.

Так, путініст виступав в російському місті Самара і намагався танцювати в своїх екстравагантних нарядах. Для виступу Кіркоров обрав довгі плащі, схожі на сукні. 

Спочатку співак одягався в чорний костюм зі стразами, до якого було прикріплено "щось", схоже на мушлю, і довгий білий поділ. Під час виконання пісні "Зайка моя" він намагався кружляти навколо себе, але заплутався у подолі. Біла тканина обвила ногу Кіркорова, йому довелося виплутуватися з "пастки". Путініст ледь не звалився, його врятувало те, що він зумів вчасно помітити свою помилку.

Другий образ співака був не менш зухвалим. Кіркоров виступав у короні адже він вважає себе "королем" російської естради. Його він доповнив блискучими брюками, ременем з величезною пряжкою і взуттям зі стразами.

Кіркоров старанно танцював і кілька разів ледь не наступив на свою "сукню", він вдруге був за крок від ганебного падіння зі сцени.

У мережі вже обговорюють казуси путініста. У коментарях користувачі пишуть, що Кіркоров сильно змінився, мало кого тішать його нові образи і вбрання. У РФ слава артиста згасає, росіяни пишуть, що вони вже не хочуть бачити співака через його дивні витівки.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Кіркоров вибрав нового "фаворита". Виявилося, юному співакові всього 17 років.

Вас також можуть зацікавити новини: